Pareri CreditFix, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,0 out of 5
3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA
Rated 4,0 out of 5

Din numeroasele variante de IFN-uri disponibile pe piata la momentul actual, CreditFix este un din cele mai bune solutii la care pot apela persoanele care au un venit lunar fix, insa care sunt nevoite sa faca fata unor dificultati financiare in unele momente, pe care nu le pot acoperi exclusiv din salariu, pensie sau din veniturile incasate si pentru care nu doresc sa apeleze la prieteni.

Tipuri de credite CreditFix

Specialistii CreditFix acorda mai multe tipuri de imprumuturi, printre care:

  • Creditul online urgent

Acesta poate avea o suma maxima de 1000 de lei si o dobanda de 0% la zi. Acest credit este foarte avantajos pentru clientii care au o problema urgenta ce trebuie solutionata in cateva ore.

  • Credit cu buletinul

Creditul cu buletinul reprezinta varianta ideala pentru a plati o factura urgenta, medicamente sau pentru a finaliza un proiect. Acesta este un imprumut pe termen scurt, cu o perioada de rambursare de maxim 92 de zile, sumele acordate fiind cuprinse intre 100 si 3000 de lei.

  • Credit pana la salariu

Creditul pana la salariu este atat de necesar persoanelor care nu se descurca cu banii de la un salariu la altul. Clientii pot aplica fara prea multe acte, facand dovada salariului sau a unui venit lunar minim de 500 de lei si a implinirii varstei minime de 18 ani.

  • Creditul nebancar

Imprumutul urgent CreditFix poate fi obtinut rapid, suma maxima fiind de pana la 3000 de lei, perioada de rambursare fiind de maxim 92 de zile, fara penalizari si costuri suplimentare. Toti banii intra o data in cont, fara ca potentialii imprumutati sa plateasca in plus.

  • Creditul fara acte si fara adeverinta

Un credit foarte avantajos care nu necesita acte doveditoare si adeverinta de la angajator.

  • Credit prin telefon si SMS

Un credit foarte avantajos, cel obtinut prin SMS ofera clientilor posibilitatea de a imprumuta sume de pana la 3000 de lei si de a le rambursa in mod eficient intr-un interval de 5-92 de zile.

Metode de rambursare si de contact CreditFix

Rambursarea sumelor acordate de CreditFix se poate face in rate, intreaga suma sau prin prelungire, prin innoirea contractului de credit. Se poate, asadar, achita creditul prin debitarea telefonica a cardului bancar, prin transfer bancar in conturile CreditFix, in numerar sau prin plata cu card bancar in sistemul 3D secure.

Clientii care solicita un credit pot apela la site-ul www.creditfix.ro sau la numarul de telefon 0374.475.000 ori la adresa de e-mail contact@creditfix.ro.

Rated 3,0 out of 5
octombrie 14, 2022

Chiar a mers sa iau credit prin SMS, doar ca al doilea credit m-au jupuit de bani la ce dobanda au

Vlad
Rated 4,0 out of 5
iulie 11, 2022

am avut nevoie de un credit pana la salariu, nu am primit o suma mare, dar m-am descurcat

madalina
Rated 5,0 out of 5
iunie 28, 2022

Nu am asteptat o infinititate sa primesc creditul, a fost usor de aplicat, creditul e in regula ca timp si rate.

Felicia E.