Pareri CreditPrime, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,0 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA
Rated 4,0 out of 5

O linie de credit urgent pe care clientii o pot folosi online, de oriunde s-ar afla si in orice situatie, Creditprime este accesibila rapid si simplu cu un simplu click pe site-ul institutiei financiar nebancare.

Profesionistii CreditPrime sunt disponibili 24/7 inclusiv de sarbatori sau in weekend, pentru ca situatiile deosebite din punct de vedere financiar pot interveni oricand, nu numai de luni pana vineri, intr-un anumit interval orar.

Metode de solicitare a creditului Creditprime si de rambursare a sumei

Solicitarea imprumutului urgent CreditPrime reprezinta unul din cei mai simpli pasi pe care ii pot face clientii noi sau cei deja inregistrati pe platforma IFN-ului. Concret, aprobarea solicitarilor se face in 2 minute, iar transferul este instant pe orice card MasterCard sau Visa Electron. Cei care solicita imprumutul vor incasa banii pe card, in cont sau cash in reteaua BCR.

Pentru a aplica, solicitantii trebuie sa completeze datele personale si sa incarce documentele solicitate. Online sau telefonic, solicitantii pot afla in cateva minute daca li se aproba linia de credit, fara a sta la cozi interminabile sau sa iasa macar din casa.

De fiecare solicitant in parte depinde modul in care va folosi banii, astfel incat pot cheltui intreaga suma sau doar o parte din linia aprobata. De asemenea, fiecare solicitant va alege cum sa primeasca banii: pe card, in cont bancar sau in numerar si pot alege sa achite datoria platind lunar suma minima de plata sau plata integrala oricand au posibilitatea si doresc.

Dobanda este de 0% aplicabila pentru oricate trageri, doar pana la prima data scadenta, in cazul in care se ramburseaza in termen cel putin minimul de plata.

Date de contact CreditPrime

Pentru a obtine suma de bani necesara pentru a trece cu bine peste o situatie financiara dificila, solicitantii trebuie sa intre pe site-ul www.creditprime.ro, sa completeze datele de contact si sa astepte sa fie contactati de un reprezentant al acestei companii. De asemenea, solicitantii isi pot face un cont pe site sau pot apela la numarul 7788 si sa faca primii pasi in vederea obtinerii unui imprumut.

Creditprime reprezinta una din cele mai bune optiuni pentru solicitarea unui credit rapid online, deoarece clientilor le este usor sa achite suma datorata si vor avea suficient timp pentru a incasa urmatorul salariu sau pensia. Sigur, rapid si online, creditul oferit de acest IFN este usor de accesat atat de catre clientii incepatori, cat si de catre cei care nu sunt la primul credit de acest tip. Imprumutul are o valoare totala maxima de 4000 de lei pe o perioada de maxim 48 de luni.

Rated 4,0 out of 5
septembrie 18, 2023

Cel mai bun serviciu din punct de vedere al informatiilor, dobanda mi se pare mica si ai posibilitatea de a rezolva treburile

Amalia
Rated 4,0 out of 5
iulie 27, 2023

am avut o experienta cat se poate de normala. Am cerut credit , am vazut care este dobanda, am acceptat, am luat banii , i-am dat inapoi si asta a fost, toata lumea e fericita.

Silviu
Rated 5,0 out of 5
iunie 12, 2023

Am ales sa fac credit cu cei de la credit prime pentru ca avea dobanda 0 la primul credit. S-a dovedit ca fiind o alegere foarte buna si a fost o experienta placuta. Recomand cu incredere.

Elena D.
Rated 3,0 out of 5
noiembrie 3, 2022

nu mi-era clar cum e cu dobanda si am folosit functia reapelare sa ma sune cineva, de unde, nu m-a sunat nimeni, de ce mai au astfel de posibilitate pe site daca de fapt nu merge. a trebuit sa sun tot eu sa ma lamureasca. a mers sa imi trimita banii in schimb :)) acolo au „raspuns” prompt.

Dan
Rated 4,0 out of 5
august 3, 2022

Suma maxima pe care o aproba e cam mica, dar 2 ani perioada de rambursare mi s-a parut f ok.

Sirbea N.