Ferratum

0,0 rating
1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

O institutie financiara nebancara cu un renume foarte bun pe piata de profil din Romania, Ferratum ofera persoanelor aflate in impas financiar posibilitatea de a solicita un credit de pana la 10000 de lei, iar sumele de pana in 1400 ron beneficiaza de 0% dobanda. Creditul rapid sau in rate se va dovedi o solutie foarte avantajoasa in situatii in care clientii nu mai pot face fata cheltuielilor sau situatiilor neprevazute cu care se confrunta.

Criterii de acordare credit Ferratum

Creditele Ferratum se pot acorda atat prin SMS, online, cat si in mod rapid, fiind usor de rambursat si pe baza unor venituri lunare stabile, indiferent de suma. Pentru a solicita un imprumut Ferratum, clientii pot accesa site-ul specializat al companiei www.ferratum.ro, fara a fi necesar sa aiba cont sau card bancar, ci doar un numar de telefon mobil si o adresa personala de e-mail.

De asemenea, pentru a obtine contul Ferratum, este necesara o poza buletin si dovada veniturilor, precum extras de cont, talon de pensie, incarcate direct pe site la finalul completarii solicitarii de credit pe e-mail la adresa clienti@ferratum.ro sau la numarul de whatsapp 0744756904. Clientii au posibilitatea de a solicita creditul urgent gratuit sau imprumutul in rate.

Modalitati de rambursare a imprumutului Ferratum

Rambursarea imprumutului Ferratum se poate face prin mai multe modalitati:

  • clientii au posibilitatea de a rambursa banii prin transfer bancar in mod simplu si comod, direct de acasa prin intermediul solutiei Internet Banking sau la banca unde au contul deschis;
  • de asemenea, imprumutul Ferratum se poate rambursa prin AcceptEmail sau rin SMS, sau prin depuneri de numerar la orice sucursala BCR din tara. Pentru a rambursa banii, clientii trebuie sa dispuna de codul de bare si numarul de contract de credit.
  • clientii care se intreaba daca pot rambursa creditul inainte de scadenta sau in mai multe transe primesc un raspuns pozitiv la ambele intrebari. Astfel, se poate rambursa creditul pana la data scadentei si chiar intr-o singura transa, practic un numar mai mic de transe echivaleaza cu o valoare scazuta a comisioanelor bancare.

Nu in ultimul rand, creditele trebuie rambursate in mod corect si in timp util pentru a evita consecintele negative de tip penalizari si pentru a evita imposibilitatea de a obtine credite de la alte IFN-uri sau banci.

There are no reviews yet. Be the first one to write one.