Pareri HoraCredit, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,5 out of 5
10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA
Rated 4,5 out of 5

O platforma de specialitate care ofera sume de bani generoase persoanelor care se afla in imposibilitatea financiara de a face fata cerintelor si cheltuielilor, HoraCredit este solutia perfecta in vremuri de criza. Reprezentantii HoraCredit sunt persoane care actioneaza cu responsabilitate si care tin cont de noile cerinte legislative care sunt impuse de starea de urgenta Covid 19.

Cum se pot accesa creditele urgente Hora

Potentialii clienti care solicita un credit Hora trebuie sa aiba varsta minima de 19 ani, sa prezinte o copie scanata a cartii de identitate, sa dispuna de un cont bancar sau de un card si sa acceseze site-ul www.horacredit.ro.

Pentru a se prinde in „hora” creditelor si pentru a obtine suma necesara pentru a face fata cheltuielilor neprevazute, clientii trebuie sa parcurga cativa pasi:

  • intre online, sa aplice pentru imprumut si sa completeze formularul de inregistrare in care vor incarca o copie a cartii de identitate;
  • de asemenea, urmatorul pas este incarcarea documentelor in contul personal, si anume o copie scanata sau o fotografie a cartii de identitate si o copie a extrasului de cont bancar pe ultima luna sau chiar dovada venitului pe luna anterioara.

Clientii deja existenti trebuie sa intre in contul deja creat folosind adresa de e-mail sau numarul de telefon si parola si sa aleaga valoarea imprumutului, precum si perioada dorita, iar in cateva ore primesc banii.

Date de contact si rambursarea imprumutului HoraCredit

Rambursarea imprumutului HoraCredit se va face in mod integral la scadenta, sau beneficiind de extinderea automata a perioadei. In cazul in care clientii aleg a doua varianta, vor primi noul grafic de rambursare si pot verifica noua scadenta.

Rambursarea imprumutului se face prin achitarea ratelor la fiecare doua saptamani in 5 rate fixe si egale. Extinderea perioadei de imprumut nu poate depasi 364 de zile.

Specialistii recomanda imprumutul cu responsabilitate, fiind siguri clientii ca pot rambursa suma solicitata, fara a solicita o suma de bani pentru a achita ratele unui alt credit si fara a solicita un imprumut daca nu au un venit sigur sau daca situatia lor financiara este extrem de dificila.

De asemenea, in cazul in care nu se poate rambursa imprumutul la timp, se pate solicita extinderea perioadei contractuale, in caz contrar se vor aplica penalitati de 1% pe zi pentru fiecare zi de intarziere la plata ratei.

Datele de contact ale HoraCredit sunt: site-ul de specialitate https://horacredit.ro/, numerele de telefon 0318181818 sau 0318101072 ori la adresa de e-mail info@horacredit.ro.

Rated 5,0 out of 5
octombrie 10, 2023

Recomand din toate punctele de vedere! Serviciul este prietenos, dobanda este mica si este accesibil orice credit si pot sa spun ca nu are sens sa mai merg la banca pentru sume mai mici.

Laura Dian
Rated 4,0 out of 5
septembrie 26, 2023

Apreciez devotamentul de care dau dovada agentii de credit. Am finalizat creditul cu succes dupa 3 luni si a fost o decizie buna pe care am luat-o.

Marius
Rated 5,0 out of 5
august 31, 2023

Daca stai sa faci un calcul rapid, merita sa iei un credit de la Hora. Eu am luat 2 credite pana acum si sunt foarte multumit.

Silvia
Rated 5,0 out of 5
iulie 3, 2023

Am facut credit prin apel telefonic si am primit banii direct. Doamna cu care am vorbit a fost super de treaba si mi-a explicat tot ce trebuie sa stiu despre credit. Recomand

Liliana
Rated 4,0 out of 5
septembrie 13, 2022

transparenti cu dobanda, suma totala, rata. s-au miscat greu la final, cand am avut nevoie de dovada ca nu mai am nimic de plata

alina m.