Pareri Ocean Credit, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,3 out of 5
9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

O institutie financiara nebancara care acorda credite clientilor aflati in impas financiar, OceanCredit s-a infiintat in anul 2015 cu scopul de a oferi produse accesibile pe piata financiara si pentru a crea o experienta prietenoasa si usor de accesat. Produsele de baza OceanCredit au la baza o cercetare atenta si o munca minutioasa, oferind clientilor posibilitatea de a primi credite atunci cand au mare nevoie de ele.

Ofertele de credit urgent OceanCredit

Ofertele de imprumut OceanCredit se adreseaza tuturor persoanelor care au nevoie de sprijin financiar in anumite momente ale vietii. Printre cele mai importante oferte de imprumut se numara:

Oferta Crab

Oferta Crab are o durata de imprumut de 15 zile, este special destinata situatiilor neprevazute. Suma maxima ce poate fi obtinuta in acest sens este de 1500 de lei, dar in functie de scorul calculat online, suma poate fi mai mare sau mai mica.

Dobanda totala pentru oferta Crab este 4.61%, ceea ce inseamna ca in cazul unui credit de 1000 de lei, imprumutatii vor plati 46 de lei. De asemenea, Dobanda Anuala Efectiva este de 199.9%, dar in aceasta situatie nu este reprezentativa.

Oferta Pinguin

Oferta Pinguin se intinde pe o durata de 3 luni de zile, insa creditul poate fi rambursat anticipat daca potentialii clienti au aceasta posibilitate. Suma maxima ce poate fi obtinuta din oferta Pinguin este de 4500 de lei, dar poate varia in functie de scorul obtinut in urma calculelor.

Dobanda totala este de 11.94%, ceea ce inseamna ca la un imprumut de 1000 de lei, se vor plati 119.4 de lei in plus. Cu un DAE efectiv de 99.92%, imprumutul Pinguin este solutia perfecta pentru o durata medie si necesitati financiare mai mari.

Oferta Delfin

Oferta Delfin este si cea mai „generoasa”, ofera o suma maxima de 9000 de lei, limita pentru care pot aplica potentialii imprumutati pentru o perioada de 12 luni. La finalul acestei perioade, se poate opta pentru o prelungire de inca 12 luni, platindu-se un comision de 250 de lei.

Un comision fix de doar 7.5 lei pe zi va fi acordat in zilele in care clientii folosesc banii, dar nu mai putin de 60 de lei.

Date de contact Oceancredit

Echipa OceanCredit este usor de contactat, atat in mediul online pe site-ul www.oceancredit.ro, la mail info@oceancredit.ro sau la pe paginile de Facebook si Instagram. Fara doar si poate, creditul acordat de OceanCredit se va dovedi cea mai buna alegere a imprumutatilor care au nevoie de o suma de bani pe termen scurt.

Rated 5,0 out of 5
mai 22, 2023

Ocean Credit a fost una dintre cele mai bune optiuni de credit din ultima vreme. De ceva timp cautam o solutie nebancara pentru un credit de cateva mii de lei si am gasit pana la urma dupa lungi cautari.

Lavinia
Rated 4,0 out of 5
aprilie 24, 2023

As fi avut nevoie de o suma mai mare de bani dar este cu mult peste pragul de aprobare. In schimb dobanda este foarte mica si nu prea o simt.

Vladimir S.
Rated 3,0 out of 5
septembrie 1, 2022

nu intelesesem care-i treaba cu dobanda 0 si am sunat, la mijlocul discutiei s-a pierdut legatura si nu m-au sunat inapoi pana a doua zi. am luat creditul in final

tudor
Rated 5,0 out of 5
iunie 7, 2022

Toate bune cu ocean credit, banii au venit rapid, mi s-a explicat orice nelamurire, recomand, e usor de obtinut creditul

Andrei Meremciuc