Pareri Provident, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,1 out of 5
20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA
Rated 4,1 out of 5

Poate cel mai cunoscut IFN din Romania, cu cel mai bun „lobby” din ultima perioada, Provident este una din cele accesate solutii de obtinere a unui imprumut rapid de catre clientii care au nevoie de un ajutor financiar stabil in situatii delicate din punct de vedere financiar.

Pentru a obtine un imprumut eficient in timp util, clientii pot sa apeleze la agentii Provident prin intermediul site-ului www.provident.ro, la numarul de telefon 0312275325 sau prin SMS la 1805. Exista si posibilitatea ca potentialii clienti sa fie sunati de luni si pana sambata daca trimit o solicitare pe e-mail sau pe site.

Conditii de acordare a creditului Provident

Pentru a obtine credite urgente Provident, doritorii trebuie sa aiba cetatenie romana, sa fi implinit varsta de 18 ani, sa aiba un venit fix de minim 300 de lei pe luna si sa aiba adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei. De asemenea, este important sa aiba un numar de telefon valabil si sa aiba un cont sau un card pe care sa poata fi transferati banii.

Clientii Provident sunt tratati cu respect, specialistii acestei companii incurajandu-i sa imprumute numai o valoare in care se pot incadra si pe care o pot rambursa. De asemenea, reprezentantii Provident sunt deschisi si corecti cu cei cu care intra in contact, punand bazele unei relatii bune cu clientii.

Pentru a obtine creditele rapide Provident Star, clientii trebuie sa aiba un venit fix minim de 1300 de lei pe luna, pe care sa il poata dovedi.

Creditare sigura, rapida si responsabila

In urma colaborarii cu peste 1 milion de clienti unici, reprezentantii Provident au ajuns la concluzia ca debitorii sunt responsabili pentru posibilitatea de a restitui imprumuturile in mod eficient sau de intarzierile si penalitatile cu care se confrunta.

Creditarea responsabila contine un set de principii pe care Provident il recomanda clientilor. Este foarte important ca persoanele care fac credite sa solicite numai o suma pe care o pot restitui fara probleme, avand in vedere si bugetul lunar, stabilitatea veniturilor si a jobului pentru a-si mentine un venit echilibrat si pentru a nu fi nevoiti sa apeleze la o alta forma de creditare pentru a acoperi imprumutul.

Cu un simplu sms la 1805 sau un apel la 0312275325, banii necesari sunt la cateva ore distanta.

Rated 5,0 out of 5
octombrie 19, 2023

In perioada in care am vaut eu credit a fost dobanda foarte mica si nu pot sa spun ca a fost o alegere proasta. Am achitat creditul in cateva saptamani si am iesit mult mai in avantaj decat daca as fi facut un credit la banca.

Mirabela
Rated 5,0 out of 5
septembrie 4, 2023

Intr-adevar trebuie sa ai grija cu astfel de credite. Am stat putin de vorba cu doamna de acolo de la birou si am avut noroc sa prind o dobanda foarte mica.

Tudor
Rated 3,0 out of 5
august 23, 2023

Probabil pentru sume mici merita daca ai in plan sa achiti repede. Cand vine virba de sume mari, e jale. Nu recomand asa ceva.

Marius
Rated 3,0 out of 5
iunie 22, 2023

Nu pot sa spun ca experienta cu acest credit a fost una placuta, am inceput rata cu 280 lei dupa care de la luna la luna se tot adauga putin cate putin. In final am ajuns sa platesc 350 lei / luna pentru un credit destul de decent…

Silvia
Rated 3,0 out of 5
octombrie 24, 2022

la ce credit am luat de la ei, dobanda mi se pare imensa.

Casian