Provident

4,7 rating
20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

Poate cel mai cunoscut IFN din Romania, cu cel mai bun „lobby” din ultima perioada, Provident este una din cele accesate solutii de obtinere a unui imprumut rapid de catre clientii care au nevoie de un ajutor financiar stabil in situatii delicate din punct de vedere financiar.

Pentru a obtine un imprumut eficient in timp util, clientii pot sa apeleze la agentii Provident prin intermediul site-ului www.provident.ro, la numarul de telefon 0312275325 sau prin SMS la 1805. Exista si posibilitatea ca potentialii clienti sa fie sunati de luni si pana sambata daca trimit o solicitare pe e-mail sau pe site.

Conditii de acordare a creditului Provident

Pentru a obtine credite urgente Provident, doritorii trebuie sa aiba cetatenie romana, sa fi implinit varsta de 18 ani, sa aiba un venit fix de minim 300 de lei pe luna si sa aiba adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei. De asemenea, este important sa aiba un numar de telefon valabil si sa aiba un cont sau un card pe care sa poata fi transferati banii.

Clientii Provident sunt tratati cu respect, specialistii acestei companii incurajandu-i sa imprumute numai o valoare in care se pot incadra si pe care o pot rambursa. De asemenea, reprezentantii Provident sunt deschisi si corecti cu cei cu care intra in contact, punand bazele unei relatii bune cu clientii.

Pentru a obtine creditele rapide Provident Star, clientii trebuie sa aiba un venit fix minim de 1300 de lei pe luna, pe care sa il poata dovedi.

Creditare sigura, rapida si responsabila

In urma colaborarii cu peste 1 milion de clienti unici, reprezentantii Provident au ajuns la concluzia ca debitorii sunt responsabili pentru posibilitatea de a restitui imprumuturile in mod eficient sau de intarzierile si penalitatile cu care se confrunta.

Creditarea responsabila contine un set de principii pe care Provident il recomanda clientilor. Este foarte important ca persoanele care fac credite sa solicite numai o suma pe care o pot restitui fara probleme, avand in vedere si bugetul lunar, stabilitatea veniturilor si a jobului pentru a-si mentine un venit echilibrat si pentru a nu fi nevoiti sa apeleze la o alta forma de creditare pentru a acoperi imprumutul.

Cu un simplu sms la 1805 sau un apel la 0312275325, banii necesari sunt la cateva ore distanta.

4,0 rating
iulie 18, 2022

A durat peste o zi pana mi-au aprobat creditul, dar macar mi-au dat cati bani ma cerut.

Alin H.
5,0 rating
iulie 5, 2022

dintre ifn-urile din lista, am ales provident, mi s-a parut solutia cea mai buna (tinand cont ca nu am putut lua credit de la banca atat de rapid)

mircea stanescu
5,0 rating
mai 17, 2022

Provident mi-a dat dovada de seriozitate, am primit creditul rapid. Ma declar multumita.

Sonia