Pareri Viaconto, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 3,8 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA
Rated 3,8 out of 5

O institutie financiara nebancara care permite acordarea de credite online persoanelor cu varste cuprinse intre 20 si 70 de ani, Viaconto raspunde la toate solicitarile clientilor si ofera creditul in contul bancar activ in care acestia incaseaza venitul lunar.

Viaconto este o institutie financiara nebancara care ofera credite urgente pe baza copiei cartii de identitate si a extrasului de cont, iar cu o adresa de e-mail activa si un numar de telefon valid, solicitarile se pot efectua de luni pana vineri intre orele 9 si 18.

Cum pot clientii sa ceara si sa restituie un imprumut ViaConto?

Procesul de aplicare al unui imprumut ViaConto este extrem de simplu si poate fi efectuat si online prin completarea unei solicitari in domeniul informatic. Dupa ce solicitarea este aprobata, transferul se realizeaza rapid in contul bancar specificat in cadrul cererii online, iar transferurile se realizeaza intre orele lucratoare 9-18.

Suma acordata este intre 200 si limita maxima de 4000 de lei. In urma aprobarii, clientii vor avea deschisa o linie de credit cu durata de cinci ani de zile, timp in care pot solicita ori de cate ori au nevoie de o suma suplimentara, in limita admisa.

Restituirea imprumutului si durata creditului va fi calculata in momentul in care imprumutatul a fost creditat de catre creditor si inceteaza la indeplinirea obligatiilor financiare fata de acesta.

Rambursarea creditului se va realiza in moneda in care a fost acordat, iar in cazul in care rata de rambursare devine scadenta intr-o zi nelucratoare, data scadenta se va amana pana la urmatoarea zi lucratoare.

Nu in ultimul rand, imprumutatul va avea dreptul sa ramburseze imprumutul anticipat in orice moment.

Conditii pentru a obtine un credit urgent ViaConto

Pentru a obtine un imprumut de la IFN ViaConto, este necesar ca potentialii clienti sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa aiba resedinta in Romania;
  • sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani;
  • sa demonstreze ca au un venit lunar stabil;
  • sa nu aiba datorii active;
  • sa aiba un cont bancar valabil;
  • sa detina un card activ care este atasat contului bancar;
  • sa utilizeze serviciul de internet banking.

Ca si informatii de contact, clientii se pot adresa reprezentantilor ViaConto prin intermediul e-mailului info@viaconto.ro, la numerele de telefon 0790546896 sau 0787707834 sau direct pe site-ul oficial al companiei www.viaconto.ro.

Rated 4,0 out of 5
octombrie 3, 2023

Ofertele sunt tentante dar trebuie sa luam in considerare si suma pe care dorim sa o imprumutam. Daca ne aruncam la sume mari avem mai mult de suferit.

Daniel
Rated 3,0 out of 5
august 11, 2023

A stat cineva sa calculeze care este dobanda lunara ? Nu recomand asa ceva, sa dai intre 28% si 31% / luna ? asta e furt pe fata

Remus
Rated 3,0 out of 5
octombrie 6, 2022

1% dobanda pe zi mi se pare jecmaneala, dar eu am luat un credit mic si l-am rambursat repede

Vi.
Rated 4,0 out of 5
iunie 22, 2022

Am luat repede creditul, ii dadeam 5 stele daca oferea si credite mai mari de 4000 lei.Perioada de rambursare e f buna, totusi.

Manuela C.
Rated 5,0 out of 5
mai 13, 2022

via conto e un 1 dintre ifn-urile cu cele mai bune oferte, l-am ales pt ca are un proces rapid de creditare, am aplicat, am primit banii rapid, recomand.

A.P.