Pareri Viva Credit, conditii, si beneficiile unui credit urgent

Rated 4,6 out of 5
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA
Rated 4,6 out of 5

Pentru a obtine un credit rapid VivaCredit solicitantii trebuie doar sa intre pe site-ul specializat al companiei, sa aiba varsta de peste 20 de an, un venit stabil si sa dispuna de un cont bancar sau de un card. Viva Credit este una din cele mai cunoscute Institutii financiare nebancare cu cele mai multe solicitari din partea potentialilor imprumutati.

Cerintele generale si acte necesare pentru un credit de la VivaCredit

A obtine un credit de la institutia financiara nebancara Vivacredit este extrem de simplu. Practic, solicitantii trimit aplicatia, verifica informatiile si se bucura de banii transferati in contul bancar.

Pentru a obtine suma de bani dorita este necesar ca solicitantii sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • aiba 20 de ani impliniti;
  • sa aiba un venit stabil din salariu, pensie sau venituri PFA de minim 700 de lei;
  • sa prezinte o poza dupa buletin incarcata in mediul online, un cont bancar si un extras.

Concret, pentru a obtine imprumutul, clientii VivaCredit trebuie sa completeze formularul online in cateva minute, sa astepte 15 minute aprobarea si 2 ore pana ce banii intra pe card. Dobanda este de 1.2% la zi si se aplica numai in cazul sumei rambursate. Clientii care solicita pentru prima data creditul Viva au 0% dobanda in primele zile.

Date de contact si restituirea imprumutului

Restituirea imprumutului VivaCredit se va face imediat ce clientii au posibilitatea, atat suma utilizata, cat si dobanda aferenta. In acest fel, nu se mai acumuleaza dobanda si costul este mai mic.

Rambursarea anticipata presupune doar plata sumei imprumutate si a dobanzii acumulate pana in acel moment, fara a exista costuri suplimentare pentru plata anticipata.

Aceasta linie de imprumut VivaCredit este pe durata nedeterminata, iar la nevoie se poate solicita o suma de bani pe e-mail, prin telefon sau pe contul de clienti VivaCredit. Cu o singura aplicatie online, in maxim 2 ore clientii pot primi pe card pana la 2000 de lei.

In ceea ce priveste informatiile de contact, specialistii VivaCredit pot fi contactati pe site-ul https://vivacredit.ro/, dar si la numerele de telefon 021 303 0080 sau la 0372 402 500 ori chiar pe e-mail suport@vivacredit.ro.

Pe site clientii pot afla toate informatiile de contact si, mai mult, pot lua legatura cu specialistii prin intermediul chat-ului pus la dispozitie direct pe site-ul de specialitate.

Rated 5,0 out of 5
noiembrie 22, 2023

Este prima experienta pe care am avut-o cu aceste servicii si pot sa spun ca sunt multumita de ceea ce am primit

Lavinia
Rated 4,0 out of 5
octombrie 23, 2023

Creditul a fost ok, nu a fost extraordinar de greu sa dau banii inapoi. Recomand

Silvia Dian.
Rated 4,0 out of 5
septembrie 12, 2023

Pentru rabdare si pentru profesionalism am ales sa fac credit la Viva, suma aleasa a fost una destul de mica ceea ce mi-a permis sa imi fac treburile linistit

Paul
Rated 5,0 out of 5
august 2, 2023

Un prieten mi-a recomandat sa fac un credit la viva dupa ce m-a auzit ca am nevoie de cateva sute de lei pentru o problema personala. Nu am ezitat sa incerc si acum dupa ce am achitat creditul nu regret o secunda decizia pe care am luat-o.

Emilian
Rated 4,0 out of 5
mai 4, 2023

Am vorbit pe facebook pentru a face credit si surprinzator chiar am primit finantare. A durat putin pana am primit banii dar sunt multumit ca a mers atat de simplu.

Florin